Ενισχυτές Hi-End

Ενισχυτές hi-end, ενισχυτές ηχεία hi-end, ραδιόφωνα, tuner, ψηφιακά, πικ-άπ, usb, cd, dvd, equalizer, ηχεία 5.1 home theater, περιφεριακά, κεντρικά, subwoofer, συστήματα μίνι, οικονομικά συτήματα hi-fi,

Η Κατηγορία αναφέρεται σε ηχοσυστήματα Home- Theater, Hi-End, και γενικά σε οτι αφορά τον ήχο του σπιτιού.

Τα ηχοσυστήματα που διαθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποτελούν πραγματικά φαινόμενο απόδοσης- τιμής.Μέ κορυφαία ποιότητα κατασκευής μπόλικη ισχύ και ρεύμα που θά έκανε πολλά πανάκριβα και επώνυμα ολοκληρωμένα συστήματα να κοκκινήσουν από τον εντυπωσιακό και κρυστάλλινο καθαρό ήχο.

Στην περίπτωση των Hi-End τά πολλά λόγια είναι φτώχεια.Ο ήχος είναι εντυπωσιακός και τα καλύτερα ήρθαν την στιγμή των ακροάσεων.

Όλοι οι πολυκάναλοι ενισχυτές ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές τους με κορυφαία οδήγηση και την καλύτερη ποιότητα ήχου στην κατηγορία τους. Μάλιστα ίσως είναι και οι μοναδικοί πολυκάναλοι ενισχυτές

Στην μεσαία κατηγορία τιμής που προσφέρουν πραγματικό καλό ήχο, ύψηλής πιστότητος σε μουσικό πρόγραμμα, και σε στερεοφωνικές ακροάσεις.

Όσο αφορά τα ηχεία, ηχοστήλες, περιφερειακά, κεντρικά ηχεία και τα Subwoofers με ενσωματωμένο ενισχυτή , είναι ιδανικά για εκείνον που δεν κάνει συμβιβασμούς στην ισχύ και στην ποιότητα του ήχου , είτε σε πολυκάναλες, είτε σε στερεοφωνικές ακροάσεις.

Με απόλυτα κριτήρια είναι η καλύτερη λύση ,( είτε σε Home-Theater, είτε σε Hi-fi), για όλες τις χρήσεις και αφήνει όλο τον ανταγωνισμό, ανεξαρτήτως κόστους , πίσω

Τα δε Πικ-άπ με usb, είναι ότι πιο σύγχρονης κατασκευής, καθώς και τα πικ-άπ που μετατρέπουν τους δίσκους βινιλίου σε Mp3.

Πλήρης σειρά από οικονομικά και μίνι H-Fi με ένσωματωμένα  ράδιο ΑΜ-FM, Cd-Mp3 με usb και card reader.

Και φυσικά για να λειτουργήσουν και να αποδώσουν σωστά τα  ήχοσυστήματα θα πρέπει να τα συνδέσουμε με τα ανάλογης ποιότητας καλώδια.

Όλα τα συστήματα είναι με τις απαιτούμενες προδιαγραφές και από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής

ηχητικών συστημάτων , όπως είναι η CAV, DENON, KODA, KONIG, TREVI, AEG

Η Εταιρία KODA εχει κάνει την εμφάνιση της στην ελληνική αγορά γύρω στα 10 χρόνια περίπου . Μια Κινέζικη εταιρία που ειδικεύεται στα ΗΧΕΙΑ COME CINEMA-THEATER και οχι μόνο μετά απο τόσα χρόνια δοκιμών και πωλήσεων κέρδισε ενα σημαντικό κομμάτι στην αγορά των συστημάτων HOME CINEMA-THEATER καθώς και στον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΗΧΟ. Μετά απο τέστ των περιοδικών (Digital Vision) χαρακτηρίστηκε με 5 αστέρια σαν "ΑΡΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ".

Η Εταρία KODA εχει ποιότητα κατασκευής, αψογο φινίρισμα, χρησιμοποιώντας στα μεγάφωνα της οσο αφορά τα woofer με ογκώδη μαγνητικά συστήματα και συνθετικούς κώνους, στα tweeter υφασμάτινο θόλο και καμπίνες στιβαρές που είναι ενισχυμένες με νευρώσεις, με ολα αυτά δημιουργούν την εικόνα που είναι φτιαγμένα για να ανταπεξέλθουν στην δημιουργία ενός συστήματος HOME CINEMA-THEATER 5.1 καλής ποιότητας.

Το Σέτ ΗΧΕΙΩΝ HOME THEATER - CINEMA 5.1 Συμπεριφέρεται εντυπωσιακά σε υψηλές εντάσεις η ικανότητα διαχείρησης των δυναμικών αντιθέσεων είναι πολύ καλή ενώ σε ξεσπάσματα της ταινίας πείθει για τις δυνατότητες του στην απόδοση δύσκολων και απαιτητικών εφφέ.

Σε Στερεοφωνικές ακροάσεις τα ΗΧΕΙΑ της KODA δημιουργούν μια πειστική εικόνα με ικανό βάθος και δίνουν καλές πληροφορίες για τον χώρο της ηχογράφησης

Τα Σέτ HOME CINEMA-THETER 5.1 της KODA χαρακτηρίζεται σαν μια απόλυτα συμφέρουσα αγορά που προσμένει εναν ομοιογενή και γεμάτο ηχο που δύσκολα μπορεί να συναντηθεί ακόμα και σε σέτ HOME CINEMA 5.1 με σημαντικά μεγαλύτερη τιμή.

Αν λοιπόν θέλετε να στήσετε ενα HOME CINEMA-THEATER 5.1 χωρίς καμμία οικονομική θυσία αλλά οχι εις βάρος του ηχου ΙΔΟΥ η ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Για να ενημερωθείτε για τα προιόντα μας πατήστε εδώ http://www.stavrianos-dw.gr/index.php?manufacturers_id=103

Πραγματικά ηταν πολύ δύσκολο να επιλέξουμε Ενισχυτές HI-END χωρίς να διαθέσουμε πολλά χρήματα, μεχρι την στιγμή που η εταιρεία CAV κυκλοφόρησε στην αγορά τους κορυφαίους Λαμπάτους HI-END ενισχυτές και εκανε πολλούς πανάκριβους ενισχυτές να κοκκινήσουν απο ντροπή.

Ο Ενισχυτής HI-END της CAV χρησιμοποιεί ανεξάρτητο τροφοδοτικό και προενίσχυση με λυχνίες

Οι HI-END Ενισχυτές της CAV ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές τους με κορυφαία οδήγηση και την καλύτερη ποιότητα ηχου στην κατηγορία τους.

Μετα απο δοκιμές στους ενισχυτές HOME CINEMA, στους HI-END ενισχυτές, και στους πολυκάναλους ενισχυτές τα περιοδικά του ηχου εγγραφαν και συγκεκριμένα...

Περιοδικό HI TECH

Αποτελεί πραγματικό φαινόμενο απόδοσης -τιμής. Διαθέτει ιδαίτερα εντυπωσιακό και κρυστάλλινο καθαρό ηχο.

Με κορυφαία ποιότητα κατασκευής , μπόλικη ισχύ και ρεύμα οι HI END ενισχυτές θα εκαναν πολλούς πανάκριβους και επώνυμους ολοκληρωμένους ενισχυτές να κοκκινήσουν απο ντροπή..

Περιοδικό ΗΧΟΣ

Στην περίπτωση των ενισχυτών HI-END τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.Εντυπωσιακοί Τα καλύτερα ομως ήρθαν την στιγμή των ακροάσεων.Πρόκειται για ιδιαίτερα δυνατούς ενισχυτές HI-END που με ανεση θα καλύψει ευμεγέθεις χώρους με μεγάλα ηχεία.

Περιοδικό DIGITAL VISION εβαλε 5 αστέρια σαν ΑΡΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ

Το Ιδιο ισχύει και για τους Πολυκάναλους ενισχυτές και συγκεκριμένα αναφέρεται για τον ενισχυτή πολυκάναλο που μάλιστα ισως είναι και οι μοναδικοί πολυκάναλοι ενισχυτές στην μεσαία κατηγορία τιμής που προσφέρουν πραγματικά καλό ηχο υψηλής πιστότητας σε μουσικό πρόγραμμα σε στερεοφωνικές ακροάσεις.

Για να ενημερωθείτε για τα προιόντα μας HI END πατήστε εδώ http://www.stavrianos-dw.gr/index.php?cPath=4_335_383

XMAS HAT!
 Mobile Version Home Page
Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
ώρα 21:57
Κατάλογος separetor
 
 separetor
Διαβάστε περισσότερα
Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.
Είσοδος Χρηστών separetor

Καλωσήλθες Επισκέπτη!Καλάθι αγορών separetor
Άδειο καλάθι
Σύγκριση Προϊόντων separetor
Δεν υπάρχουν προϊόν(τα) για σύγκριση
Wishlist separetor
0 προϊόντα
Find us on Facebook!
Stavrianos-DW official Facebook Fun page ›
Κατασκευαστές separetor
Πληροφορίες separetor
Who's Online separetor
Υπάρχουν 175 επισκέπτες online.