XMAS HAT!
 Mobile Version Home Page
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ώρα 13:33
Κατάλογος separetor
 

Τρόποι Αποστολής - Έξοδα

Τα Εξοδα αποστολής και αντικαταβολής, οπως και των εμβασμάτων-Προμηθειών των Τραπεζών (είτε η προμήθεια που κρατάει η κάθε τράπεζα απο τον πελάτη, είτε η προμήθεια που κρατάει η συνεργαζόμενη μας τράπεζα για την μεταφορά των χρημάτων του πελάτη προς εμάς)  ή μεταφοράς ή κατάθεσης χρημάτων απο την ιδια ή αλλη τράπεζα πρός τις συνεργαζόμενες Τράπεζές μας επιβαρύνουν τον αγοραστή και δεν περιλαμβάνονται στην τιμή των προιόντων.

Σε Περίπτωση που εχετε επιλέξει κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρίας μας για να γίνει η Αποστολή της παραγγελία σας θα πρέπει να εχει εμφανισθεί πρώτα στον λογαριασμό της Εταιρίας μας.

Εξοφλήστε τη παραγγελία σας με Τραπεζική κατάθεση και κερδίστε έκπτωση 2%!  (Ισχύει για παραγγελίες αξίας προϊόντων από 50 ευρώ και πάνω.)

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Τα Ποσά ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ που εχουμε για τις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (Πόρτα-Πόρτα) και η ACS Courier είναι μέχρι 100,00 Ευρώ. (ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ) Αν η Παραγγελία σας είναι πάνω απο το ποσόν αυτό θα πρέπει να εχει προηγηθεί κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας για να αποσταλεί η παραγγελία σας. Το Ιδιο θα ισχύει αν γίνουν στο ιδιο ονομα (ιδια στοιχεία χρήστη) και στην ιδια διεύθυνση παραγγελία-ες πάνω απο μία και μέχρι το ποσόν των 100,00 Ευρώ. Το ιδιο ισχύει και αν θα κάνετε παραγγελίες τμηματικές σε διαφορετικές ημέρες οι οποίες στο σύνολο τους υπερβαίνουν τα 100,00 ευρώ (εκτός αν κάποιες-α τις εχετε παραλάβει ) και οι παραγγελίες - α που είναι σε εκρεμμότητα να παραλάβετε δεν υπερβαίνουν τα 100,00 ευρώ.

Εξαιρούνται κάποια προιόντα, οταν η εταιρία εισαγωγής λόγω μεγάλης ζήτησης ή περιορισμένου αριθμού τεμαχίων εισαγωγής, τότε δεν ισχύει το ποσόν μέχρι των 100,00 ευρώ για το κατάστημα και 100,00 ευρώ για αποστολή και θα σας ζητηθεί προκαταβολή ή εξώφληση για να ισχύει ή να αποσταλεί η παραγγελία σας (είτε είναι για παραλαβή απο το φυσικό μας κατάστημα, είτε είναι αποστολή). 

Για την κύπρο και εκτός Ελλάδος δεν ισχύει η επιλογή της Αντικαταβολής , θα πρέπει οι παραγγελίες να πληρωθούν ή μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω κατάθεσης σε Τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας

Μπορείτε να επιλέξετε τους παρακάτω τρόπους αποστολής:


ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Το Ηλεκτρονικό κατάστημα stavrianos-dw.gr συνεργάζεται με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ)

 • Για αποστολές εντός Αττικής 3,50 ευρώ για δέματα βάρους μέχρι Τριών (3) κιλών. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι περίπου 1,75 ευρώ.
 • Για αποστολές σε Χερσαίους Προορισμούς 4,30 ευρώ για δέματα βάρους μέχρι Τριών (3) κιλών. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι περίπου 1,55 ευρώ.
 • Για αποστολές σε Νησιώτικους Προορισμούς 4,30 ευρώ για δέματα βάρους μέχρι Τριών (3) κιλών. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι περίπου 1,55 ευρώ.
 • Η Αντικαταβολή επιβαρύνεται με 3.70 ευρώ ( επιπλέον της αξίας των μεταφορικών) ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
 • Επίσης αν ζητηθεί απο τον πελάτη να γινει παραδοση - παραλαβή της παραγγελίας του το Σάββατο απο τις μεταφορικές εταιρίες courier και εφοσον αυτο ειναι εφικτό απο τις εταιρίες, υπάρχει επιπλέον χρέωση (απο τις courier), σε αυτη την περιπτωση ενημερώνουμε τον πελάτη μας για την επιπλεον χρέωση, ο οποιος την αποδέχεται με επιβεβαιωτικό e-mail ή φαχ για την αποστολή της.
 • Oλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με την Ταχυμεταφορά ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ είναι ακόμα αδύνατη γιατί η περιοχή για τις μεταφορικές εταιρίες θα θεωρείται Δυσπρόσιτη. Σε τέτοιες περιπτώσεις την αποστολή θα την αναλαμβάνει το ταχυδρομείο (απο το ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ), θα σας ερχεται ειδοποίηση απο το Ταχυδρομείο της Περιοχής σας και θα πρέπει να πάτε εσείς να το παραλάβετε. Σαφώς υπάρχει Προτεραιότητα των αποστολών αυτών απο το Ταχυδρομείο επειδή προέρχεται απο το ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα  ενημερωθείτε σχετικά.

Επισημαίνεται ότι ο ορισμός των δυσπρόσιτων περιοχών γίνεται από τις ίδιες τις εταιρείες ταχυμεταφορών και ενδέχεται να αλλάζει από καιρό σε καιρό άνευ προηγούμενης δικής μας ενημέρωσης από αυτές. Σε περιοχές που δεν υπαρχει η δεν πηγαινει η courier porta-porta ταχυμεταφορές τα αναλαμβάνει το ταχυδρομειο οπου εκει ο χρόνος παραδοσης εξαρταται απο το καθε γραφειο ποτε θα εχει αποστολή - παραδοση στην αντιστοιχη διαδρομη - περιοχή. Επίσης το κόστος μεταφοράς καθορίζεται ελεύθερα από τις εταιρείες ταχυμεταφορών. Η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει (και ουτε τιθεται θεμα αποζημίωσης του πελατη για απώλεια κερδών, ή αλλη τυχόν ζημιά που υπέστη ο πελάτης) στην περίπτωση μη εμπρόθεσμης αποστολής του προϊόντος, ή καθυστέρηση παραδόσεως (απο τις ταχυμεταφορές στον πελάτη) εντός του χρονικού διαστήματος που ορίστηκε από την εταιρεία ταχυμεταφορών που επιλέξατε προς αποστολή της παραγγελίας σας κατά τα ανωτέρω.

Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ) (επικρατεί το μεγαλύτερο). Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής σας είναι μεγαλύτερο του πραγματικού, (περιπτώσεις ελαφριών και συγχρόνως πολύ ογκώδη δεμάτων), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρεις διαστάσεις του δέματος και διαιρώντας το με το 5.000

Ογκομετρικό βάρος (σε κιλά)= (μηκος) χ (πλατος) χ (υψος) (σε εκατοστά) / 5.000

COURIER THΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ

 • Εάν επιθυμείτε να αποσταλλεί η παραγγελία σας με άλλη εταιρεία Courier, είτε επειδή σας εξυπηρετεί είτε επειδή έχετε λογαριασμό με αυτή την εταιρεία, η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται μέσω τραπέζης (δεν ισχυει η αντικαταβολή) ή πληρωμή με την πιστωτική σας κάρτα & επιβαρύνεστε το κόστος των μεταφορικών με βάση τη συμφωνία που έχετε με την εκάστοτε Courier εταιρεία.
 • Σε αυτή τη περίπτωση η courier σας θα πρέπει να παραλάβει το δέμα κατόπιν εντολής σας, μόλις σας ενημερώσουμε ότι είναι έτοιμη η παραγγελία σας 
 • Στην περίπτωση αυτη κανετε την παραγγελια σας και επιλεγετε στο πεδίο που αναφέρει στον ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (παραλαβη απο την εδρα μας) και στα σχόλια αναφερετε την courier που συνεργαζεστε.

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Ειδικότερες διευθετήσεις παράδοσης σε περίπτωση αποστολής προϊόντων μέσω πρακτορείου μεταφορών: Στην περίπτωση που επιλέξετε την αποστολή των προϊόντων μέσω πρακτορείου μεταφορών (εφόσον τούτο είναι εφικτό σύμφωνα με την διεύθυνση παράδοσης που έχετε δηλώσει), απαιτείται η προηγούμενη ολοσχερής εξόφληση του τιμήματος των προϊόντων μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον λογαριασμό της Εταιρείας. Η δαπάνη των εξόδων αποστολής σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να υπολογιστεί εκ των προτέρων καθώς κάθε πρακτορείο διαθέτει δική του τιμολογιακή πολιτική που διαμορφώνεται κατά βάση από τον όγκο του δέματος ή/και τυχόν άλλες παραμέτρους που το εκάστοτε πρακτορείο ορίζει. Ο πελάτης υποχρεούται να επικοινωνεί με το πρακτορείο που πρόκειται να χρησιμοποιήσει για τις ισχύουσες ειδικές ρυθμίσεις παραλαβής (π.χ. η παραλαβή δέματος θα γίνεται μόνο από την έδρα του κάθε πρακτορείου). Σε κάθε περίπτωση η δαπάνη μεταφοράς από το Πρακτορείο των Αθηνών διαμέσου του οποίου θα γίνει η μεταφορά μέχρι  το αντίστοιχο πρακτορείο της περιοχής που έχει επιλέξει ο πελάτης επιβαρύνει τον πελάτη. Οι διευθετήσεις πληρωμής σε σχέση με την μεταφορά από το πρακτορείο των Αθηνών μέχρι το πρακτορείο της περιοχής που έχει επιλέξει ο πελάτης γίνονται με το πρακτορείο, και για τον λόγο αυτό καλείστε να επικοινωνήσετε με αυτό εγκαίρως. Υπογραμμίζεται ότι η Εταιρεία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη  (και ουτε τιθεται θεμα αποζημίωσης του πελατη για απώλεια κερδών, ή αλλη τυχόν ζημιά που υπέστη ο πελάτης) για την έγκαιρη και προσήκουσα παράδοση των προϊόντων από το πρακτορείο μεταφορών.

8.3.1. Για παραγγελίες άνω των 300 ευρώ:

Ειδικότερα, στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε πρακτορείο μεταφορών για την παράδοση προϊόντων το τίμημα των οποίων είναι πάνω από 300 ευρώ, η μεταφορά τους από την Εταιρεία μας προς το αντίστοιχο πρακτορείο που ευρίσκεται εντός Αθηνών διαμέσου του οποίου θα γίνει η αποστολή, θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ (χωρίς την χρέωση των 6 ευρώ) από τα ιδιόκτητα αυτοκίνητα της Εταιρείας μας. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα χρεώνεστε το κόστος μεταφοράς από το πρακτορείο που παραδόθηκαν τα προϊόντα από την Εταιρεία μας ευρισκόμενο όπως προαναφέρθηκε εντός των Αυηνών έως το αντίστοιχο πρακτορείο της περιοχής που έχετε επιλέξει βάσει της διεύθυνσης παράδοσης. Τα έξοδα μεταφορών από το πρακτορείο της περιοχής που ο πελάτης έχει επιλέξει μέχρι τα προϊόντα να έρθουν στην κατοχή του πελάτη επιβαρύνουν τον πελάτη.

8.3.2. Για παραγγελίες κάτω των 300 ευρώ: 

Ειδικότερα, στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε πρακτορείο μεταφορών για την παράδοση προϊόντων το τίμημα των οποίων είναι κάτω από 300 ευρώ, επιβαρύνεστε εκτός από τα έξοδα μεταφοράς του πρακτορείου και με ποσό 6 ευρώ για τη μεταφορά των προϊόντων από την Εταιρεία προς το πρακτορείο εντός του Νομού Αττικής δια μέσου του οποίου θα παραδοθούν τα προϊόντα στο πρακτορείο της περιοχής που έχετε επιλέξει. Ο πελάτης θα ενημερωθεί για την επιβάρυνση αυτή όταν κατά την παραγγελία του επιλέξει Αποστολή με Πρακτορείο. Τα έξοδα μεταφορών από το πρακτορείο της περιοχής που ο πελάτης έχει επιλέξει μέχρι τα προϊόντα να έρθουν στην κατοχή του πελάτη επιβαρύνουν τον πελάτη.

8.3.3. Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας όταν ο πελάτης επιλέξει Πρακτορείο μεταφορών, θα πρέπει να υποδείξει στην Εταιρεία σε πιο πρακτορείο των Αθηνών θα πρέπει να παραδοθούν τα προϊόντα ώστε διαμέσου του τελευταίου να μεταφερθούν τα προϊόντα στο πρακτορείο της περιοχής που έχει επιλέξει . Ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει και ενημερωθεί ο ίδιος από το πρακτορείο μεταφορών για τις διευθετήσεις παράδοσης και πληρωμής. Τα έξοδα μεταφορών από το πρακτορείο της περιοχής που ο πελάτης έχει επιλέξει μέχρι τα προϊόντα να έρθουν στην κατοχή του πελάτη επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει να χρησιμοποιήσει πρακτορείο μεταφορών γα την παράδοση των προϊόντων του, απαιτείται να έχει εξοφλήσει ολοσχερώς το αντίτιμο της Παραγγελίας που έχει υποβάλλει στην Εταιρεία μας πριν την παράδοση της παραγγελίας στο Πρακτορείο.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - ΕΔΡΑ ΜΑΣ - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Στην περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημα της εταιρείας, ο χρόνος παραλαβής είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες. Το ανωτέρω χρονικό διάστημα (1-3 εργάσιμες ημέρες) άρχεται από την από την ημερομηνία αποστολής από την εταιρεία μς του ενημερωτικού e- mail με το οποίο σας γνωστοποιείται ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή. Στην περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημά μας, δεν θα υπάρξει καμία επιπλέον επιβάρυνση. Η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση μη παραλαβής από τον πελάτη του προαναφερθέντος e- mail. Μετά την παρέλευση των 2 ημερολογιακών ημερών από την αποστολή του ενημερωτικού μηνύματος,  η παραγγελία ακυρώνεται, το προϊόν αποδεσμεύεται.  

Mπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα (Απαραίτητη προυπόθεση να εχει εξωφληθεί η παραγγελίας σας) .

Για Παραγγελίες μέχρι του ποσού των 100 Ευρώ και οταν Επιλέγετε Παραλαβή και Πληρωμή της Παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα (ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ) (ε'φοσον τα είδη είναι κινήσιμα, σε περίπτωση που δεν είναι θα επικοινωνούμε μαζί σας) η παραγγελία εκτελείται κανονικά, για ποσά πάνω απο 100 Ευρώ θα πρέπει να προηγηθεί κατάθεση στους Τραπεζικούς Λογαριασμούς της Εταιρίας μας είτε προπληρωμή στο Φυσικό μας Κατάστημα. Το Ιδιο θα ισχύει αν γίνουν στο ιδιο ονομα (ιδια στοιχεία χρήστη) και στην ιδια διεύθυνση παραγγελία-ες πάνω απο μία και μέχρι το ποσόν των 100 Ευρώ
Το ιδιο ισχύει και αν θα κάνετε παραγγελίες τμηματικές σε διαφορετικές ημέρες οι οποίες στο σύνολο τους υπερβαίνουν τα 100 ευρώ (εκτός αν κάποιες-α τις εχετε παραλάβει ) και οι παραγγελίες - α που είναι σε εκρεμμότητα να παραλάβετε δεν υπερβαίνουν τα 100 ευρώ.

Επίσης η παραγγελία που είναι για παραλαβή απο το φυσικό μας κατάστημα με αξία έως 100 ευρώ, παραμένει και δεσμεύεται για εσάς (στο φυσικό κατάστημα) έως και 2 ημερολογιακές ημέρες απο την ενημέρωση σας μέσω e-mail οτι η παραγγελία σας είναι ετοιμη .

Το ανωτέρω χρονικό διάστημα (2 ημερολογιακές ημέρες) άρχεται από την ημερομηνία αποστολής από την εταιρεία μας του ενημερωτικού e- mail με το οποίο σας γνωστοποιείται ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.

Η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση μη παραλαβής από τον πελάτη του προαναφερθέντος e- mail. Μετά την παρέλευση των 2 ημερολογιακών ημερών από την αποστολή του ενημερωτικού μηνύματος,  η παραγγελία ακυρώνεται, το προϊόν αποδεσμεύεται.

Και η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα σε επόμενη παραγγελία του πελάτη που δεν παρέλαβε την προηγούμενη, να του ζητηθεί να εξοφληθεί ολο το ποσόν της παραγγελίας του

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ME ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ACS COURIER) ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ (ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ACS)

Το Ηλεκτρονικό κατάστημα stavrianos-dw.gr συνεργάζεται με την εταιρία μεταφορών ACS

 • Για αποστολές εντός Αττικής 3,50 ευρώ για δέματα βάρους μέχρι Τριών (3) κιλών. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι περίπου 1,75 ευρώ.
 • Για αποστολές σε Χερσαίους Προορισμούς 4,50 ευρώ για δέματα βάρους μέχρι Τριών (3) κιλών. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι περίπου 1,86 ευρώ.
 • Για αποστολές σε Νησιώτικους Προορισμούς 4,95 ευρώ για δέματα βάρους μέχρι Τριών (3) κιλών. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι περίπου 1,86 ευρώ.
 • Η Αντικαταβολή επιβαρύνεται με 3.70 ευρώ ( επιπλέον της αξίας των μεταφορικών)
 • Επίσης αν ζητηθεί απο τον πελάτη να γινει παραδοση - παραλαβή της παραγγελίας του το Σάββατο απο τις μεταφορικές εταιρίες courier και εφοσον αυτο ειναι εφικτό απο τις εταιρίες, υπάρχει επιπλέον χρέωση (απο τις courier), σε αυτη την περιπτωση ενημερώνουμε τον πελάτη μας για την επιπλεον χρέωση, ο οποιος την αποδέχεται με επιβεβαιωτικό e-mail ή φαχ για την αποστολή της.
 • Oλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη γιατί η περιοχή για τις μεταφορικές εταιρίες θα θεωρείται Δυσπρόσιτη, που η χρέωση δεν θα είναι αυτή που σας εχει βγάλει αρχικά η φόρμα της παραγγελίας σας (γιατί δεν μπορεί να υπολογισθεί το κόστος των μεταφορικών για την Δυσπρόσιτη περιοχή, σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο ή αν υπάρχει κοντά στην περιοχή σας κατάστημα ACS courier θα μπορείτε να το παραλάβετε εσείς απο εκεί. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα  ενημερωθείτε σχετικά και για το κόστος των μεταφορικών, πριν την αποστολή της παραγγελίας σας και αν φυσικά συμφωνείτε

Επισημαίνεται ότι ο ορισμός των δυσπρόσιτων περιοχών γίνεται από τις ίδιες τις εταιρείες ταχυμεταφορών και ενδέχεται να αλλάζει από καιρό σε καιρό άνευ προηγούμενης δικής μας ενημέρωσης από αυτές. Επίσης το κόστος μεταφοράς καθορίζεται ελεύθερα από τις εταιρείες ταχυμεταφορών. Η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει στην περίπτωση μη  εμπρόθεσμης αποστολής του προϊόντος εντός του χρονικού διαστήματος που ορίστηκε από την εταιρεία ταχυμεταφορών που επιλέξατε προς αποστολή της παραγγελίας σας κατά τα ανωτέρω.

Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (επικρατεί το μεγαλύτερο) (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ). Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής σας είναι μεγαλύτερο του πραγματικού, (περιπτώσεις ελαφριών και συγχρόνως πολύ ογκώδη δεμάτων), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρεις διαστάσεις του δέματος και διαιρώντας το με το 5.000

Ογκομετρικό βάρος (σε κιλά)= (μηκος) χ (πλατος) χ (υψος) (σε εκατοστά) / 5.000

 

Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ:

 • Το Προιόν αναμένεται να σταλεί απο τον προμηθευτή μας.
 • Η Παραγγελία μπορεί να καθυστερήσει στο τελωνείο, ή στην στην μεταφορά της, με αποτέλεσμα να μην εχουμε το προιόν στις αποθήκες μας.
 • Το Προιόν που Παραγγείλατε εχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο. Σε Σπάνιες περιπτώσεις, οπου ο προμηθευτής ξαφνικά και απροειδοποίητα, ανακονώνει οτι καταργεί το προιόν.
 • Σε Περιόδους Ακραίων καιρικών φαινομένων, ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και την παράδοση της παραγγελίας σας.
 • Σε Περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), επικοινωνία μαζί σας ( σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας είτε σε σχέση με το προιόν , είτε σε σχέση με την πληρωμή του) π.χ επειδή τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει στην περιοχή μελών δεν είναι σωστά.
 separetor
 separetor Πίσω separetor
Είσοδος Χρηστών separetor

Καλωσήλθες Επισκέπτη!Καλάθι αγορών separetor
Άδειο καλάθι
Σύγκριση Προϊόντων separetor
Δεν υπάρχουν προϊόν(τα) για σύγκριση
Wishlist separetor
0 προϊόντα
Find us on Facebook!
Stavrianos-DW official Facebook Fun page ›
Κατασκευαστές separetor
Πληροφορίες separetor
Who's Online separetor
Υπάρχουν 175 επισκέπτες online.