Δορυφορική Λήψη - Επίγεια - WiFi

Δορυφορική Λήψη, Κάτοπτρα, LNB, DiseqC, Δορυφορικοί δέκτες και πλήρη δορυφορικά συστήματα ολα αυτά και αλλα πολλά θα βρείτε σε αυτήν την κατηγορία στην μεγαλύτερη ποικιλία και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η Κατηγορία αυτή αναφέρεται σε ένα σημαντικό τομέα τεχνολογίας που έχει μπει στην ζωή μας, την δορυφορική λήψη , Επίγεια Ψηφιακή , WiFi. 

Σήμερα η εξοικείωση των ηλεκτρονικών μηχανικών με την δορυφορική τεχνολογία, τις δορυφορικές επικοινωνίες και τις δορυφορικές ζεύξεις, καθίσταται αναγκαία καθώς οι δορυφορικές τηλεπικοινωνίες αναμένεται να παίζουν συνεχώς μεγαλύτερο ρόλο στα σύγχρονα τηλεπικοινωνιακά συστήματα.

Οι δορυφόροι έχουν προωθήσει σημαντικά την επικοινωνία με την δημιουργία παγκοσμίων τηλεφωνικών συνδέσεων, ενώ χάρη σε αυτούς γίνονται εφικτές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές μεταδόσεις σε πραγματικό χρόνο.

Ένας δορυφόρος λαμβάνει σήμα μικροκυμάτων από έναν επίγειο σταθμό (uplink), κατόπιν ενισχύει και αναμεταδίδει το σήμα σε έναν σταθμό λήψης στη γη σε διαφορετική συχνότητα (ή κατιούσα σύνδεση). Ο δορυφόρος μένει στην ίδια θέση σχετικά με την επιφάνεια της γης, έτσι ώστε ο σταθμός αναμετάδοσης δεν θα χάσει ποτέ την επαφή με τον δέκτη. Έτσι για να κατοχυρώσουμε την σωστή λήψη απαιτούνται και σωστή επιλογή τών υλικών.

Το Ηλεκτρονικό κατάστημα DW σας το εξασφαλίζει αυτό συνεργάζοντας με τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο των δορυφορικών συστημάτων και εξαρτημάτων, όπως είναι η Ikusi, Spaun, Anttron, Gibertini, Invacom, Mti κ.α.

Στην Κατηγορία θα βρείτε Δορυφορικοί Δέκτες, Δορυφορικά συστήματα, Δέκτες επιγείων ψηφιακών καναλιών, διακλαδωτήρες, μίκτες, Diseqc, ενισχυτές επιγείων και δορυφορικών, Lnb, κάτοπτρα, πολυδιακόπτες και πρίζες.

Όλα τα υλικά διαθέτουν τις απαιτούμενες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις και με το εξιδεικευμένο προσωπικό μας θα σας δώσουμε λύσεις και προτάσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας.

XMAS HAT!
 Mobile Version Home Page
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ώρα 18:34
Κατάλογος separetor
 
 separetor
Διαβάστε περισσότερα
 Ip Android Δέκτες - TV BOX
Ip Android Δέκτες - TV BOX
 Δορυφορική Λήψη
Δορυφορική Λήψη
 Επίγειοι Ψηφιακοί Δέκτες - Επίγεια Λήψη
Επίγειοι Ψηφιακοί Δέκτες - Επίγεια Λήψη
 separetor
Δορυφορική Λήψη - Επίγεια - WiFi - Προτεινόμενα Προϊόντα More
Είσοδος Χρηστών separetor

Καλωσήλθες Επισκέπτη!Καλάθι αγορών separetor
Άδειο καλάθι
Σύγκριση Προϊόντων separetor
Δεν υπάρχουν προϊόν(τα) για σύγκριση
Wishlist separetor
0 προϊόντα
Find us on Facebook!
Stavrianos-DW official Facebook Fun page ›
Κατασκευαστές separetor
Πληροφορίες separetor
Who's Online separetor
Υπάρχουν 168 επισκέπτες online.