Κεραίες Σκαφών - Camping - Τροχόσπιτων

Κεραίες Σκαφών - Camping - Τροχόσπιτων

Οι κεραίες σκαφών, camping, τροχόσπιτων είναι με ενισχυτή για να απολαμβάνουμε βλέποντας τηλεόραση στην εκδρομή, στο τροχόσπιτο, στο σκάφος. 

Η Κατηγορία αυτή περιλαμβάνει προιόντα και παρελκόμενα σε ότι αφορά την επίγεια λήψη. Επειδή η αγορά μίας κεραίας ή ενός ενισχυτού θεωρείται απλή, τα αποτελέσματα όμως πολλές φορές δεν είναι τα αναμενόμενα. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο να υπάρχει σωστή καθοδήγηση από εξειδικευμένο προσωπικό προς τον καταναλωτή.

Από την απλή εγκατάσταση μέχρι και την πιο σύνθετη, θα πρέπει να δοθούν οι σωστές οδηγίες από την αρχή για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Βέβαια εκτός από τις σωστές οδηγίες θα πρέπει να επιλεχθούν και τα κατάλληλα ύλικά. Την δυνατότητα αυτή το ηλεκτρονικό κατάστημα DW την έχει, που μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό του και τα αξιόπιστα υλικά, είναι πάντα πρόθυμοι να δώσουν λύση τόσο στον επαγγελματία όσο και στον ερασιτέχνη.

Τα υλικά που έχουμε είναι επωνύμων εταιριών , όπως η Ikusi, Spaun, Mistral, Mazda, ALCAD κ.α , και διαθέτουν όλες τις πιστοποιήσεις που χρειάζονται. Η κατηγορία περιλαμβάνει, βύσματα, διαχωριστές, διακλαδωτήρες, μίκτες, ενισχυτές ιστού, γραμμής, κεντρικών εγκαταστάσεων, κεραίες όλων των τύπων, καθώς και τα παρελκόμενά τους. Κεραίες στά 2.4GHZ, 5.5 GHZ καί Wi-Fi. Φυσικά αξιοσημείωτο είναι η ποιότητα τών καλωδίων , που παίζουν και το μεγαλύτερο ρόλο για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα

.
Για τους λάτρες του camping, οι κεραίες αυτές είναι ιδανικές για να έχουμε λήψη. Είναι εφοδιασμένες με ενισχυτή με αρκετά db. Εχουν χρήση στο τροχόσπιτο, στο σκάφος ( μόνο που η βάση στήριξης τους δεν είναι ανοξείδωτη, έτσι για το σκάφος μετά από λίγο καιρό η βάση θα σκουριάσει)

XMAS HAT!
 Mobile Version Home Page
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ώρα 14:53
Κατάλογος separetor
 
 separetor
Διαβάστε περισσότερα
Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.
Είσοδος Χρηστών separetor

Καλωσήλθες Επισκέπτη!Καλάθι αγορών separetor
Άδειο καλάθι
Σύγκριση Προϊόντων separetor
Δεν υπάρχουν προϊόν(τα) για σύγκριση
Wishlist separetor
0 προϊόντα
Find us on Facebook!
Stavrianos-DW official Facebook Fun page ›
Κατασκευαστές separetor
Πληροφορίες separetor
Who's Online separetor
Υπάρχουν 176 επισκέπτες online.