Καταγραφικά Καμερών DVR - IVS - DCCS

Καταγραφικά Καμερών DVR - IVS - DCCS στην κατηγορία αυτή θα βρείτε τα καινούργιας γενιάς DVR IVS DCCS, οτι πιο σύγχρονο της αγοράς και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. 

Στην εταιρεία ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ μπορείτε να βρείτε τα καταγραφικά της εταιρείας IVS, 1xDCCS AVTech και 4xDCCS AVTech, που χάρη στην σύγχρονη τεχνολογία IVS που υποστηρίζουν, μπορείτε να παρακολουθείτε οπουδήποτε και αν είστε μέσω του κινητού σας τηλέφωνου, εικόνα από τις κάμερες. Τα μοντέλα διαθέτουν 4 εισόδους, υποστηρίζουν H.264 και παρέχουν ανάλυση πραγματικού χρόνου 100PPS. Οι μονάδες μπορούν να δεχθούν δύο σκληρούς δίσκους SATA, διαθέτουν δικτυακές δυνατότητες και ακουστικές συνδέσεις 4 Audio In / 1 Audio Out.

Λειτουργία DCCS (DVR  CAMERA COMMUNICATION SYSTEM) που σημαίνει οτι χωρίς εξτρα καλώδιο, με μόνο το ομοαξονικό καλώδιο της κάμερας κάνεις ολες τις λειτουργίες και ελεγχο PTZ της κάμερας απο το κινητό σας τηλέφωνο (απαραίτητο να εχει και η κάμερα DCCS)

Οι Καταγραφείς DVR, είναι συσκευές , οπου επάνω σέ αυτό συνδέονται οι κάμερες επιτήρησης, και γίνεται ή αποθήκευση και καταγραφή τών αρχείων εικόνας και ήχου, σέ σκληρό δίσκο

Οι καταγραφείς DVR IVS DCCS ποικίλουν ανάλογα μέ τίς απαιτήσεις τού χρήστη

Στά δικτυακά μας δίνεται ή δυνατότητα να εχουμε πρόσβαση σην διαχείρηση των dvr απομακρυσμένα, απαραίτητη προυπόθεση να υπάρχει INTERNET.

Υπάρχουν DVR , 4,8, 16,32,κλπ καμερών, επίσης εχουν ενσωματωμένο DVR-RW ,όπου μπορούμε να γράψουμε σε CD , τό συμβάν

Η εταιρία Σταυριανός συνεργάζεται με τούς μεγαλύτερους οίκους DVR, όπως AVTECH, HUNT , ADATA, EGUARDIAN κ.α

Η πολύχρονη πείρα και το εξιδικευμένο προσωπικό, της εταιρίας μας επιλέγουν για τούς πελάτες μας , τα  πιό αξιόπιστα και τα κατάλληλα DVR που καλύπτουν τις απαιτήσεις τους.

Για να ενημερωθείτε για την Λειτουργία DCCS πατήστε εδώ

XMAS HAT!
 Mobile Version Home Page
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ώρα 11:24
Κατάλογος separetor
 
 separetor
Διαβάστε περισσότερα
Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.
Είσοδος Χρηστών separetor

Καλωσήλθες Επισκέπτη!Καλάθι αγορών separetor
Άδειο καλάθι
Σύγκριση Προϊόντων separetor
Δεν υπάρχουν προϊόν(τα) για σύγκριση
Wishlist separetor
0 προϊόντα
Find us on Facebook!
Stavrianos-DW official Facebook Fun page ›
Κατασκευαστές separetor
Πληροφορίες separetor
Who's Online separetor
Υπάρχουν 303 επισκέπτες online.