Ενισχυτές Αυτοκινήτου

Ενισχυτές αυτοκινήτου τελικοί, τελικοί αυτοκινήτων, τελικός ενισχυτής αυτοκινήτου, ενισχυτης 2 καναλιών, τελικός ισχύος, ενισχυτής γιά subwoofer,ενισχυτές rockford, ενισχυτές boschmann,ενισχυτές lightningaudio, ενισχυτές δικάναλοι 

Ενισχυτές αυτοκινήτου,πρέπει να επιλέγουμε πολυ αυστηρά, τα υλικά και τα παρελκόμενα, του ενισχυτή αυτοκινήτου,  γιατί είναι πολλές οι ώρες που περνάμε μέσα σε αυτό. Τα Προιόντα της κατηγορίας αυτής έχουν τις απαραίτητες προδιαγραφές που απαιτούνται.

Στην Κατηγορία αυτή θα βρείτε, ασφαλειοθήκες, ασφάλειες, διακλαδωτήρες ρεύματος, τελικούς ενισχυτές, δικάναλους, πολυκάναλους, σετ καλωδιώσεων ηχείων, καλώδια RCA / RCA με REMOTE πυκνωτές σταθεροποίησης ρεύματος, μεγάφωνα και κούτες SUBWOOFER, και όλη την σειρά από μεγάφωνα, για όλες τις θέσεις και του τύπους των αυτοκινήτων, 3,4,5,6 ", 10cm, 13 εκατοστά, 16 εκατοστά, 6x9 οβάλ, και την μεγαλύτερη ποικιλία από τουίτερ. Επειδή οι απαιτήσεις των χρηστών πρέπει να είναι μεγάλες και με χαμηλό κόστος, η εταιρία Σταυριανός DW,  μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, έχει καταφέρει να πετύχει τον πιο πάνω συνδιασμό σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής ηχητικών συστημάτων αυτοκινήτου, όπως είναι η Rockford fosqate, Lightning Audio, Boschmann, Gemini, Magnat και με το εξιδικευμένο προσωπικό, σας προσφέρει την ιδανικότερη λύση, για την αγορά του ηχητικού σας συστήματος, στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς. Με τους ενισχυτές πετυχαίνουμε κρυστάλλινο και καθαρό ήχο και ανάλογα με τις απαιτήσεις μας, επιλέγουμε, δικάναλους ή πολυκάναλους, με τήν  ανάλογη ισχύ

Για την Εταιρία ROCKFORD FOSGATE δεν χρειάζονται συστάσεις, είναι απο τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο στον χώρο των ηχοσυστημάτων του αυτοκινήτου.

Η Γκάμα της εταιρίας ROCKFORD FOSGATE είναι μεγάλη οσο αφορά στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. Παράγει ΗΧΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ και ολα τα παρελκόμενα που αφορούν τα ηχοσυστήματα των αυτοκινήτων.

Οσο αφορά τους ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ οι σειρές που εχει καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Οι ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ εξασφαλίζουν μεγάλη απόδοση ισχύος σε πολύ μικρό μέγεθος και εχουν χαρακτηρισθεί απο τον διεθνή τύπου σαν οι πιο "ισχυροί τελικοί ενισχυτές αυτοκινήτου" σε σχέση με το μέγεθος τους.

Ο Κάθε ενας τελικός ενισχυτής αυτοκινήτου ( αφορά την σειρά ενισχυτων τελικών αυτοκινήτων POWER ) είναι πλήρως εξοπλισμένοι με κροσόβερ και το εξελιγμένο σύστημα ισοστάθμισης των χαμηλών συχνοτήτων PUNCH EQ.

Η Ισχύς που αποδίδει κάθε τελικός ενισχυτής αυτοκινήτου της σειράς POWER είναι μετρημένη σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές CEA 2006 γεγονός που εξασφαλίζει πως τα χαρακτηριστικά τους ανταποκρίνονται 100% στην πραγματικότητα ακόμα και οταν οδηγούν τα δύσκολα φορτία.

Οσο Αφορά τους Τελικούς ενισχυτές αυτοκινήτων της σειράς PUNCH που για περισσότερα απο 25 χρόνια καθορίζουν τα ορια της κατηγορίας τους. Ετσι δεν είναι απορίας αξιο που αποτελούν την πιο δημοφιλή επιλογή των πλέον απαιτητικών εγκαταστατών.

Τα Νέα Μοντέλα των ενισχυτών τελικών αυτοκινήτου της σειράς PUNCH ενσωματώνουν ολες τις πατενταρισμένες τεχνολογίες της ROCKFORD FOSGATE και είναι πλήρως εξοπλισμένοι ώστε να μπορούν να αποτελούν το ενισχυτικό κέντρο του αυτοκινήτου σας είτε χρησιμοποιήτε ενα ζευγάρι ομοαξωνικών ηχείων είτε ενα πλήρες σύστημα με διαιρούμενα ηχεία και SUB.

Οι Τελικοί ενισχυτές αυτοκινήτου της σειράς PRIME είναι το DNA της ROCKFORD FOSGATE σε απίστευτα χαμηλή τιμή. Η Σειρά PRIME σχεδιάστηκε απο τους μηχανικούς της ROCKFORD FOSGATE ώστε να προσφέρει την υψηλή ποιότητα της αμερικάνικης εταιρίας σε οσους εχουν χαμηλό προυπολογισμό.

Οσο Αφορά τα ΗΧΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ η εταιρία ROCKFORD εχει απο τις μεγαλύτερες ποικιλίες στο χώρο των Μεγαφώνων αυτοκινήτου και καλύπτει και τον  πιο απαιτητικό πελάτη.

Και στα ΗΧΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ υπάρχουν οι σειρές PUNCH-POWER-PRIME

ΗΧΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ με κώνο πολυπροπυλενίου και tweeter απο πολυαμίδιο, αλουμινίου.

Στα ΗΧΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ υπάρχουν ολες οι διαστάσεις οπως και 2,3 δρόμων

Τα Διαιρούμενα ΗΧΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ εχουν ενσωματωμένο φίλτρο high pass και Crossover για εγκατάσταση χωρίς παρεμβάσεις στις εργοστασιακές θέσεις 

Για να ενημερωθείτε για τα προιόντα μας πατήστε εδώ http://www.stavrianos-dw.gr/index.php?manufacturers_id=9

XMAS HAT!
 Mobile Version Home Page
Σάββατο, 25 Μαΐου 2024
ώρα 1:23
Κατάλογος separetor
 
 separetor
Διαβάστε περισσότερα
Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.
Είσοδος Χρηστών separetor

Καλωσήλθες Επισκέπτη!Καλάθι αγορών separetor
Άδειο καλάθι
Σύγκριση Προϊόντων separetor
Δεν υπάρχουν προϊόν(τα) για σύγκριση
Wishlist separetor
0 προϊόντα
Find us on Facebook!
Stavrianos-DW official Facebook Fun page ›
Κατασκευαστές separetor
Πληροφορίες separetor
Who's Online separetor
Υπάρχουν 239 επισκέπτες online.