Καλώδια Δορυφορικής Λήψης

Περιγραφή κατηγορίας

Καλώδια Δορυφορικής Λήψης, καλώδια για εγκαταστάσεις κεραιών με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές επωνύμων εταιριών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Τα καλώδια για τα επίγεια και τα δορυφορικά κανάλια χρειάζονται να είναι προδιαγραφών, για να έχουμε την επιθυμητή λήψη. Τα ομοαξονικά καλώδια είναι επικασσιτερομένα με ταινία αλουμινίου, ή χαλκού, και με τις χαμηλότερες απώλειες

Τα καλώδια είναι πολύ βασικό κομμάτι, που χρησιμοποιούμε για τις συνδέσεις των συσκευών. Ας αναλογιστούμε, ότι η μεταφορά του σήματος, ή του ρεύματος, ή του ήχου, γίνεται μέσω των καλωδίων, έτσι λοιπόν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε καλώδια προδιαγραφών και επωνύμων εταιρειών, για να έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Η εταιρία Σταυριανός σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής καλωδίων, όπως είναι, η IKUSI, CAVEL, PROTECH, κ.α, έχει εξασφαλίσει την ποιότητα και τις προδιαγραφές που χρειάζονται, σε όλες τις κατηγορίες των καλωδίων και στα καλώδια τηλεόρασης, ρεύματος, ρεύματος αυτοκινήτου, θυροτηλεόρασης, καλώδια cctv, ηχείων, τηλεφώνου και δομημένης καλωδίωσης.

1 έως 7 (7 προϊόντα). Σελίδα:

 1 

1 έως 7 (7 προϊόντα) Σελίδα:

 1 

Εξοφλήστε τη παραγγελία σας με Τραπεζική κατάθεση και κερδίστε έκπτωση 2%!
Ισχύει για παραγγελίες αξίας προϊόντων από 50 ευρώ και πάνω.

Copyright © 2023 Ηλεκτρονικά Σταυριανός. Developed by TotalWeb.